حقوق سئوکار: سئو کار یا همان متخصص سئو کسی است که به تمام اصول و قواعد یا بهینه سازی سایت برای موتور های جستجو تسلط و آگاهی کاملی دارد.فریلنسر همان آزادکاری است و به شخصی گفته میشود که بدون این که به یک سازمان یا کسب و کار و شرکت مشخصی تعهد داده باشد فعالیت حرفه ای اش را برای مجموعه های گوناگون انجام می دهد و با توجه به احتیاج و پروژه هایی که در دسترس هستند کارفرمای خود را تغییر می دهد.
حقوق سئوکار | سئوکار کیست | ماهور وب سایت
همکاران سئو به سه دسته تقسیم می شوند:
کارشناسان سئو که خود آن ها یک شرکت یا تیم دارند و مدیریت آن را بر عهده گرفته اند.
کارشناسان سئو که به صورت آزاد کار یا فریلنسر، به کار مشغول هستند.
کارشناسان سئو که قصد استخدام در یک شرکت یا مجموعه را دارند.
حقوق سئوکار بعد از استخدام به مرور افزایش پیدا می کند.
حقوق سئوکار
حقوق سئو کار بستگی به اندازه و نوع پروژه هایی دارد که در ماه می گیرند. در ایران حقوق سئو کار که به نحوه فریلنسری کار می کند از مبلغی که درصورت استخدام تمام وقت به او داده می شود کمتر است.
کسانی که به صورت فریلنسری پروژه می گیرند و کار می کنند، چون که آزادی عمل دارند نسبت به این کار شوق دارند و ترغیب می شوند. مبلغ کامل حاصل از زمان و تخصصی که صرف می کنند بدون واسطه به آن ها داده می شود؛ اما معایبی هم دارد مثل این که شما با کار فریلنسری حقوق ثابت ندارید و در زمانی که شما تازه این کار را شروع کرده اید ممکن است تا حدودی اذیت شوید.
حقوق سئوکار به اعتماد به نفس و تسلط او نیز بستگی دارد. هرچه پروژه تخصصی تر و سخت تر باشد قیمت آن بیشتر است.
در کار فریلنسری افراد که به طور کافی تخصصی در این حوزه ندارند ولی ادعای آنها زیاد است، افرادی که در این حوزه به دنبال یک شخص قابل اعتماد می گردند را با قیمت گذاری های اشتباه و ادعاهای اشتباه تر، به اشتباه می اندازند.
بنابراین حقوق و درآمد و بازار سئو اصلا ثابت وقابل تعریف نیست.
چگونگی تشخیص سئو کار واقعی
برای شناسایی سئو کار واقعی، لازم است نمونه کار و پروژه های انجام شده ی او را ببینید. شخصی که به تمام قسمت های سئو مسلط باشد اما تجربه علمی نداشته باشد نمی تواند در متخصص بودن سئو ادعایی داشته باشد.
اگر شما تازه در حوزه سئو به فعالیت مشغول شده اید توصیه می شود قبل از اینکه کار را شروع کنید به صورت فریلنسری یا با استخدام در شرکت، سایتی را تاسیس کنید و به آن بپردازید تا با کار آشنا شوید. شاید توانستید با گرفتن رتبه در نتایج گوگل، برای خود سابقه و حسن فعالیتی فراهم بیاورید.
تخصص سئوکار
اینکه متخصص سئو به تمام مباحث دیجیتال مارکتینگ را تسلط داشته باشند توقع بی جایی از او است و درخواست غیر منطقی ای است که یک فرد همه چیز دان باشد.
تخصص هایی که یک سئو کار باید داشته باشد شامل موارد زیر است:
تسلط کامل بر بحث سئو محتوا
قابلیت رفع ایرادات سئو داخلی سایت
قابلیت برنامه ریزی و ارائه پلن سئو
تسلط بر ابزار های کاربردی سرچ کنسول و گوگل آنالیتیکس انجام کامل سئو خارجی از جمله لینک سازی، افزایش اعتبار سایت و …
تسلط بر CMS مورد استفاده سایت (وردپرس)
تسلط کامل بر تحقیقات کلمات کلیدی
و در آخر داشتن یک نمونه کار قابل قبول و مناسب
با توجه به مباحث که گفته شد اگر به بحث سئو و مباحث آن علاقه مند بودید پیشنهاد می شود که در دوره های مربوط به سئو شرکت کنید.
راه های کسب درآمد متخصص سئو
سئو رایتینگ
فردی که اصول سئو محتوای داخلی را می داند و این توانایی را دارد که محتوای سئو شده را تحویل بدهد بهترین روش بهبود وضعیت سئو و بازدید سایت تولید محتوای سئوشده است. اگر استراتژی سئو تعیین شود و مطابق با آن استراتژی محتوا تهیه شود نتیجه بهتری گرفته می شود.
تحلیل و آنالیز وضعیت سایت
یک سایت از نظر محتوا هر چند عالی باشد اما در سئو تکنیکال ضعف داشته باشد نمی تواند موفق شود.
مشاور سئو و تعیین استراتژی سئو
ساخت لینک و بک لینک
سئو فروش بک لینک یکی از راه های کسب درآمد است.